Aktiviteter

Här kan du ta del av aktiviteter och information som berör stålets miljöfördelar, gestaltningsfrihet och framtida möjligheter.

Agenda 2030

Agenda 2030 för hållbar utveckling är FN:s globala mål tillika regeringens handlingsplan för hållbar utveckling. Stålbyggnadsbranschen arbetar för att leverera enligt dessa mål.

Välkommen till Arkitekturspåret 26 okt

Stålbyggnadsdagen fyller 50 år i höst. Det firas genom att ge extra utrymme åt stålet i arkitekturen och välkomnar därför alla arkitekter att kostnadsfritt delta i ”arkitekturspåret”.

Stålbyggnadspriset 2017

Stålbyggnadsprisets fem finalister 2017 visar på en fantastisk bredd. Här finns stålkonstruktionen representerad i allt från en liten flyttbar bastu i norr till Colosseumstora forskningscentret i Lund.

#hjälpenstudent till SB-dagarna

Samhällsbyggnadsdagarna pågår 11-12 oktober och innehåller över 60 seminarier i nio programspår. SBI sponsrar två studenter!

Talespersoner för allt inom stålbyggnad

Här hittar du experter inom olika områden som rör stålbyggnad. Hör av dig till våra talespersoner om du har frågor angående ett specifikt ämne, för att boka en föreläsning eller ett panelsamtal.